ON MY WAY HOME

   Allmänt |2012-08-10  | 14:24:13

Sitter på tåget påväg hem nu, ska byta tåg i Falköping först, tågen krånglar och allt .. ska möta upp John i Göteborg vid fyra och sen bär det av hemåt, titta på handbollen i OS och sen vidare till Alex, hoppas på en grym kväll med härliga människor !

Kom hit igår iallafall och bara tog det lugnt i stort sett, sen gick vi upp vid sju imorse och tog tåget till Jönköping vid nio, det måste vara något fel på oss ! Har fått shoppat en massa också, så lycklig. Måste bara säga att underkläder är något av det bästa som finns, haha.
Vi åkte även till EuroStop osv. Äntligen påväg hem iallafall. Uppdaterar senare !


AT KIM

   Allmänt |2012-08-09  | 14:30:32

Sitter hemma hos Kim efter ett kort träningspass på gymet. Är väldigt trött måste jag säga .. gick upp vid elva, helt sjukt !
Jag va i Jönköping runt sju igår efter fyra timmars resa hit, där mötte jag upp Kim och så åkte vi hem till honom. Ikväll bär det av till Nässjö och min älskade lilla Michelle. Skriver mer ikväll !


JÖNKÖPING IMORGON

   Allmänt |2012-08-08  | 00:10:39

Jag vet att uppdateringen är SUPER dålig, men jag kom iallafall hem ifrån London för en vecka sen och har hunnit med jätte mycket både nu när jag har kommit hem och under tiden jag vart där. Och jag säger bara det människor, att åka till London bara MÅSTE ni skriva upp på eran lista för saker att göra innan ni dör ! Jag lägger upp bilder därifrån imorgon hade jag tänkt och även på de få saker som jag har shoppat på sistone, hihi. Tänkte bara berätta att jag ska sov nu så att jag orkar gå upp tidigt imorgon så att jag hinner med att tex. färga håret, packa, städa osv innan jag åker till Jönköping imorgon, ska åka upp till min fina vän Kim som bor i Aneby och har inte träffat honom sen januari typ, så det ska bli grymt roligt ! Natti natti !