BABAAAAABABABA

   Allmänt |2012-02-29  | 16:27:04
Sitter just nu & pratar med John, ska snart stänga av datorn & gå ut packa träningsväskan, sen vidare till träningen. Ha det bra sålänge ♥

Mot bussen - I'm your sunshine in the rain

   Allmänt |2012-02-29  | 14:29:19

Åker hem ifrån skolan nu, halvt illamående, huvudvärk & hur nere som helst. En stort kopp kaffe & en skön soffa väntar på mig när jag kommer hem. Love it ♥


LÄNKBYTE

   Allmänt |2012-02-29  | 10:45:17

En otroligt läsvärd blogg - klicka på bilden för att läsa om denna pojkens liv osv.



School UPDATE

   Allmänt |2012-02-29  | 09:11:29

Sitter just nu i skolan & har EV, har absolut inte gjort någonting, ingen ork så att säga. Skulle egentligen varit hemma idag men det kom jag ju på när jag väl vart påväg till bussen. Jag tror att någon exprimenterade med min hjärna när jag sover eller något, haha.
Jag vet inte när jag somnade igår, men det känns som att det vart väldigt sent iallafall, eftersom att jag somnade på golvet i uppehållsrummet i morse, innan första lektionen .. är fortfarande trött & känner mig som en jävla luffare i mysbyxor & helt osminkad. Sen får jag väl gå & köpa lite frukost också, en risifrutti klarar man inte sig speciellt länge på.

Jag slutar min lektion typ nu, så jag skriver väl senare eller något.


We♥it

   Allmänt |2012-02-29  | 08:48:40

Inspiration















Right behind it

   Allmänt |2012-02-28  | 09:34:47

Skrev ingenting mer igår, jag vet. Men när jag kom hem ifrån träningen så ringde John & jag lägger hellre min tid på honom än på en dator om man säger så, & det borde alla ni där ute också göra. Hitta någon som du tycker om & som tycker om er minst lika mycket tillbaka. Hitta någon som du känner sammhörighet med. Hitta någon som du vill dela resten utav ditt liv med. Du kommer bli lycklig om du hittar allt det där, det kan jag svära på. I stortsätt är det enda som kan bli riktigt lycklig utav, Kärlek & Vänskap. Sen finns de här två sakerna på så många olika sätt, tex syskonkärlek, kärlek till sin mamma, pappa, kompisar, pojkvän/flickvän. Det finns så himla mycket. Men kärleken till pengar är en sorts lycka som inte håller speciellt länge. Pengar älskar dig inte tillbaka. Inte ens igenom väskor, resor, bilar osv.
För er som inte vet hur kärlek känns eller för er som vet det & längtar efter att känna den underbara känslan igen. Sök den inte. Låt den komma till dig det är då den blir som bäst.

Men idag efter skolan så har jag planerat en liten resa till Göteborg för att träffa John. Känns som om det är evigheter sen jag träffade honom även om det bara är drygt en vecka, det känns hemskt alltså .. just nu längtar jag bara efter den där känskan som jag får i magen när jag ser människan. Det går verkligen inte att beskriva, även om jag skulle försöka så hade det blivit ett tomt A4 papper. Helt tomt.
Iallafall, så får vi väl se vad vi hittar på, det blir en snabb tur till Tessie åtminstone, får se om jag hittar något fint osv. Sen antagligen en fika på E-house eller något. Jag är glad sålänge jag kan se killen i ögonen, då spelar det ingen roll vart vi är eller vad vi gör.
Men nu kallar en NO lektion, så jag skriver antingen senare i skolan eller när jag kommer hem ikväll. Have a nice day, för det ska jag ha ♥



Be right back

   Allmänt |2012-02-27  | 16:42:47
Innebandyträning nästa, skriver senare osv

IN SCHOOOOL

   Allmänt |2012-02-27  | 08:29:43

Tillbaka i skolan efter ett sjuhundrande bra lov ! Det kanns ganska skönt vara tillbaka här fkatiskt, jag vet inte varför det bara känns bra, eller bra & bra, inte fel iallafall. Igår mådde jag väl som jag förtjänade om man säger så .. alltså mår jag tjugo gånger bättre idag. Men vet ni vad ? Jag åt frukost idag på morgonen, första gången jag har gjort det på en veckodag när jag är i skolan, helt otroligt. Riktigt stolt över mig själv faktiskt. Sen kan jag inte precis påstå att det vart gott, men jag åt iallafall.

Sitter just nu & väntar på att Alina ska komma till skolan, vääääärldens skolkare *host*. Nej, men ajg undrar om hon sover eller någonting .. hon är en halvtimma sen iallafall, vilket betyder att hon får en halv timma mindre tillsammans med mig & att jag får en halvtimma mindre tillsammans med henne, så jag hoppas att hon ökar takten ! Jaja, skriver senare, antingen innan eller efter innebandyträningen.


Dagar att minnas - good and bad things, forts.

   Allmänt |2012-02-26  | 20:05:53

Yesterday - IN PICTURE

   Allmänt |2012-02-26  | 16:03:31


Dagar att minnas - good and bad things

   Allmänt |2012-02-25  | 17:23:15
Fler minnen kommer imorgon ♥

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

   Day 1 to 25 |2012-02-25  | 16:16:42
Om jag fick en miljon bara sådär så hade jag först undrat vad den kom ifrån, om den ramlade ner ifrån himlen så skulle jag ju undra hur & varför liksom. Men om jag vann en miljon på lotto eller något så skulle jag förstås blivit överlycklig ! Jag hade köpt min vita & efterlängtade H3 SUV & sen hade jag tagit med mig John & åkt till Thailand i flera månader, eller Afrika, eller Magaluf vad som, bara jag hade kommit långt bort ifrån detta kalla landet. Sen hade jag köpt en enooooorm glassmaskin som jag hade ställt i ett stort rum i det nya huset som jag hade köpt billigt i Thailand eller något, för att personen som jag köpte det av hade blivit så himla fascinerad utav att se alla mina guldpengar(10kr) att jag hade fått köpa ett lyxhus för endaaaaaast 5000kr !
Haha, nej men jag vet verkligen inte vad jag skulle gjort .. lagt undan det mesta tills jag blev 18år antar jag, sen på min 18årsdag köpt en stor lägenhet i centrala Göteborg & flyttat dit med John & antagligen använt större delen utav pengarna till att starta upp & driva mitt framtida klädföretag. ♥
Så tänker ni henne som vit, visst är hon underbaaaar ?

BLAAAAACK & WHITE

   Allmänt |2012-02-25  | 15:46:52
Spelade match emot Warberg ic & det vart rent av pinsamt ! Men nu håller man på att komma över förlusten & börjar tagga om för ikväll. IKVÄLL GER VI DEN GIIIIIIRLS !



Press PLAY

   Allmänt |2012-02-25  | 01:05:12
Härligt att man har glömt mobilladdaren hemma hos Fabian & att batteriet är helt SLUUUUUUUT. Jag hinner inte hämta den imorgon heller, eftersom att vi har match vid halv ett & samlas halv tolv. Sen är det bara hem & sova lite, fixa sig, sen träffa flickorna ifrån laget igen. Vilket jag ser fram emot enormt mycket, men I'm gonna diiiiie utan min telefon ! Jag funderar på att sova nu iallafall om jag ska orka upp imorgon, men det kommer nog inte gå efter dom tre kopparna kaffe som jag drack innan .. får väl helt enkel skylla mig själv. Godnatt.
Jag är vackrare än någonsin, that's it.

Resten av svaren ifrån Frågestunden*

   Allmänt |2012-02-24  | 23:37:41
Svaren på resten utav frågorna ifrån frågestunden

Hur vet man att man är kär ?
Anntingen någon med enormt dålig fantasi eller någon som verkligen undrar. Alltså jag kan inte förklara hur någon annan känner, men jag kan nästan förklara hur jag känner. Kärlek är någonting som är jätte svårt att sätta ord på & beskriva, det är en känsla liksom. Men när jag är kär, som jag bara har varit två gånger i mitt liv, så känner jag mig bara så himla underbar. Jag kan sitta & titta mig i spegeln i flera timmar & säga till mig själv att jag är underbar. Jag har en glad känsla inom mig & jag bara går runt & ler, för det mesta. Jag är enormt nöjd med mig själv liksom. Så känner jag inom mig. Sen när jag ser den här "personen" så får jag en ännu mer härlig känsla i magen & jag kan verkligen inte vara nere i personens sällskap, klart att jag kan vara ledsen, men den där känslan i magen försvinner inte. Att bara se personens namn på displayen kan göra min dag, bara några ord kan ta mig ifrån botten & rakt upp till toppen. Just nu känner jag att jag vill dela mitt liv med denna personen & att jag inte skulle klarar mig utan honom. Alltså det går väl inte beskriva riktigt .. det är ju olika ifrån person till person.

Vem saknar du mest utav en tjej & en kille ?
Just nu är John det enda som finns i mina tankar, så jag antar att det är honom jag saknar mest av alla killar jag känner här på jorden. Sen saknar jag min storasyster enormt mycket också & det kan jag inte göra någonting åt heller, eftersom att hon bor i Belgien just nu .. men jag saknar Michelle minst lika mycket & just därför känns det härligt att hon kommer hit om precis en vecka, nästa fredag. ♥

Hur lång är du ?
Haha, jag visste nästan att den frågan skulle komma, men när jag mätte mig sist så vart jag 158cm ..

Hur gör du dina ögonbryn ?
Den frågan har jag redan svarat på i ett inlägg förut, men HÄR hittar ni svaret

Hur träffades du & John ?
Det är så himla komiskt så det är inte sant .. men vi träffades mitt på dansgolvet under Gothia Cup 2011 & då fanns det verkligen någonting där, sen har det gått upp & ner sen dess .. jag försökte gå vidare & han försökte göra samma sak, men till slut funkade inte det längre & nu är vi tillbaka ifrån start igen, fast en som är mer en tjugo gånger bättre !

Hur mycket kostar det att åka till John ?
Runt 300kr tur & retur, men det är mer än väl, värt det !

Vilka är dina två favorit parfymer ?
Jag har ingen favorit parfym så, men något som jag använder väldigt mycket & tycker om är, en BodyButter ifrån BodyShop som luktar cocos & även den som luktar persika.

När fyller du år & vad önskar du dig tills dess ?
Jag fyller 16år den 25 april & jag önskar mig en bil, ett jet-plan, en elefant & ett paket köttbullar. Nej men jag vet inte riktigt vad jag önskar mig. Stativ & objektiv till kameran, ett gym-kort, pengar till en A-traktor & sen kommer säkert fler saker komma upp i mitt huvud under två månader, haha.

Vad använder du för smink ?
Både fondation, puder & mascara ifrån Maybelline New York, sen en eyeliner & ögonbrynspenna ifrån Wet and Dry & ibland använder jag rouge, som är ifrån Make Up Store.

Kan du visa ditt rum i en video eller i bilder ?

   Allmänt |2012-02-24  | 22:17:00

Mitt ofärdiga rum .. hoppas på ny tapet nästa vecka !


I know that you are just like him

   Allmänt |2012-02-24  | 20:06:00
Äntligen hemma efter en heeeeemsk natt med två apor/monster/gorillor, finns inte ord alltså .. har hunnit med att missa bussen, åka till Gekås, välta ner en hylla när jag väl vart där & att åka hem. Men det vart faktiskt en trevlig liten resa till Ullared tillsammans med mammi & lillebror, fick köpt lite små saker & så också.
Några bilder på det jag köpte, men orkade inte ta kort på alla småsaker, det känns bara onödigt eftersom att ingen bryr sig om att jag har köpt sminkborttagning, hårspray osv ..

Good Night ♥

   Allmänt |2012-02-24  | 00:10:03
Hemma efter en kaaaos åktur till Macky Bracky .. människor som gömmer mopedhjälmar, fuck thaaaat guys, i found it ! Polis, mopeder som får bensin stopp & att vurpa, hahahah kaaaaaaos ! GODNATT.

Right Now

   Allmänt |2012-02-23  | 21:24:18
Sitter just nu hemma hos Fabian med honom & Alexander, kom precis ifrån en mysig stund hemma hos syster Sophie, med pizza osv. Du är guldvärd ! Hoppas på en mysig kväll osv & sov morgon imorgon, haha ..

Några svar ifrån Frågestunden*

   Allmänt |2012-02-23  | 16:58:39
Fick ett antal frågor & här kommer svaren på några utav dom.

Vad tycker du om din klass ?
Jag har tyckt ganska illa om min klass det senaste året osv, har kännt mig utanför & ovälkommen. Men nu när jag har fått ett annorlunda schema jämfört med vad resten av klassen har & de vet om det & i stortsätt varför, så har det börjat kännas bättre. Detta betyder inte att jag har bra uppfattningar om allihopa, har fortfarande samma åsikter om människorna, försöker bara se förbi det dåliga. Man kan ju inte tycka om alla, right ?

Vilken är din favorit film/låt ?
Jag bara älskar filmen Peter Pan ifrån 2003, vet inte exakt varför men kanske för att det är en sån värld jag skulle vilja leva i om jag fick bestämma helt själv. Fullt med äventyr & känslor !
Jag har ingen speciell favorit låt eftersom att jag lyssnar på det mesta, men det finns såklart vissa låtar som jag lyssna på mer än vad jag lyssnar på andra.

Har du någon idol ?
Någon rigktig "idol" har jag väl inte eftersom att jag inte riktigt vet vad jag vill göra med mitt liv, utan tar allting som det kommer. Men jag har människor som jag ser upp till & det hoppas jag verkligen att alla har.

Gillar du djur ?
Haha, frågan är bara gullig för att jag vet vem som skrev den. Men ja jag tycker om djur, vi har två katter hemma & jag hade verkligen inte haft någonting emot att skaffa en hund, en råtta eller något liknande.

Är du oskuld ?
Det har helt & hållet med mitt privatliv att göra, men eftersom att mer än halva Varberg verkar veta mer om mig än vad jag gör själv, så vet de flesta redan svaret på den frågan. Men att jag har legat med över 10 personer & har sex med vem som helst så fort jag får chansen, de ryktena är VERKLIGEN INTE sanna.

Röker du ?
Ja, för det mesta, haha. Det är idiotiskt, jag vet. Men den här lilla flickan både måste och ska sluta utav flera anledningar.

Äger du en dildo ?
Jag har en underbar pojkvän som tar hand om mig, så jag behöver ingen. Alltså svar nej ♥

Vad vill du bli när du blir stor ?
Som sagt, så vet jag inte riktigt vad jag vill göra när jag blir tillräckligt gammal men en liten liten "dröm" att starta ett eget klädföretag eller en liten klädbutik. Mest för att visa hur jag är, för att visa min personlighet igenom mina kläder & för att visa att just JAG kan lysckas med någonting.

Vem är din bästavän av dina tjejkompisar ?
Jag umgås nästan bara med pojkar, men jag har två tjejkompisar som i stortsätt träffar varje dag & som ajg verkligen inte skulle klara mig utan. Inte för att jag skulle klara mig utan mina andra vänner, det skulle jag verkligen inte göra ! Men Alina & Sofie är mina två bästa "flickvänner".

Fler frågor & svar kommer imorgon .


Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

   Day 1 to 25 |2012-02-23  | 15:06:23
Jag tycker om pojkar vågar vara sig själva & verkligen kan visa vilka dom är. Som står för upp för sina åsikter & är ärliga, säger vad dom tycker & tänker. Om jag ska falla för en kille så ska han kunna visa att han bryr sig om mig & se mig som den enda flickan i världen. Han ska kunna vara med mig framför både mina & hans vänner, kunna hålla mig i handen, kunna kyssa mig osv utan att tycka att det är något fel.
Utseendet är verkligen inte dte viktigaste, men det är ju ett plus i allting. Man ska ju kunna bli attraherad av personen som man är med också, just därför är utseendet ett plus. Men människor som tror att det är allt för att man ska få mig att bli kär, är helt fel ute. Verkligen helt fel. Personligheten är det viktigaste & det är just precis det som är så himla härligt, ingen är exakt som någon annan. Ingen är likadan, så att säga EXAKT vad man faller för går inte, klart att man kan berätta & veta vad man tycker om & vissa saker som man tycker om hos personer, men allting förändras ju hela tiden. Sen är det klart att man kan tända på olika saker, men det är ju en helt annan sak. ♥

We♥it

   Allmänt |2012-02-23  | 13:06:53
Spring Feelings

Yesterday

   Allmänt |2012-02-23  | 12:35:15
Gårdagen tillbringades tillsammans med Sofie, större delen av dagen i Håstensimhall. Blev även frukost & "lunch" på Macky Bracky & efter det kom Johannes & Robin & hämtade oss. Funderar på om jag ska anmälla Johannes till körskolan igen .. haha.
Nu blir det morgon kaffe & alla vanliga rutiner, får se om jag beställer ett gym-kort idag också ♥

Good Night ♥

   Allmänt |2012-02-22  | 02:12:24
Säger godnatt & hoppas på en bra morgondag ♥

Svar på Tal

   Allmänt |2012-02-22  | 01:38:22

Ledsen att göra dig besviken, men en "sminkvideo" är någonting som jag aldrig skulle få för mig att göra, eftersom att jag själv tycker att det är så himla meningslöst & sen tycker inte jag att det är speciellt intressant att sitta & titta på när någon sminkar sig heller. Där emot skulle jag kunna göra ett Steg för Steg inlägg om hur just jag sminkar mig istället. På så sätt kan man läsa & ta åt sig av det man själv behöver tips med. Mycket intressantare, enligt mig !


Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

   Day 1 to 25 |2012-02-22  | 00:34:58

Att ha dig tillbaka & att ha dig tillbaka på ett ännu bättre sätt än vad jag hade dig på förut, än vad jag hade för ett halvår sedan. Det kanske vart de där sex månaderna vi behövde, det kanske är de sex månaderna som har gjort att allting är så otroligt underbart nu istället, det tror jag iallfall. Just nu är mitt liv bara så prefekt som det kan bli för tillfället. Allt förflutet finns inte speciellt mycket att göra åt, det är bara någonting som man får ta sig igenom & jobba med livet ut & jag är glad för att du är med mig & hjälper mig igenom det här, igenom livet.

I stortsätt så finns det inte ord för vad du är för mig. Ifrån första början vart du den där killen, han jag träffade där & då, men allting har växt & blivit så mycket mer & nu sitter jag här som den lyckligaste flicka på jorden, tillsammans med dig & har hela våra liv framför ögonen.

Du är allt & lite till ♥


Frågestund

   Allmänt |2012-02-22  | 00:16:00


Hair Tip - Colour

   Allmänt |2012-02-21  | 23:49:52
En kompis till mig bad om hjälp, då hon nu funderar på att färga sitt hår ifrån rött till blont. Jag kan själv bara säga, att färga håret ifrån en mörk färg till en jätte blond är det mest idiotiska & mest skadliga för håret man kan göra .. men väldigt många gör det ändå.

Tre frågor som jag fick utav henne:
Hur gör jag om jag vill blondera håret från rött till blont ?
För det första så måste man avfärga håret, avfärgning kan man göra både hos en frisör & hemma, tipsar om att göra det hos en frisör. Men om man nu känner för att göra dte själv, så finns avfärgnings medel osv att köpa på tex. Kicks & Essence (har du längre hår än till axlarna bör du använda två förpackningar). För er som inte vet vad avfärgning av håret innebär, så betyder det att man tar bort större delen av den färgen man redan har, alltså om man har färgat sig till den mörka färgen. Man tar bort den mörka hårfärgen innan man färgar om håret med den ljusare nyansen, tex blond, med andra ord.
Följderna av detta är också att du får gå runt med en väldigt ful hårfärg i ett x antal dagar också, men om man nu verkligen vill ha blont hår så är det väl värt det. Exakta dagar som du måste låta håret vila efter avfärgningen vet inte jag, men det står troligen på förpackningen, annar kan man alltid ringa sin frisör om det skulle vara så.
En avfärgning är någonting som man kanske behöver göra fler än en gång, till & med fler än två. Men efter att man har gått igenom hela denna processen så är det bara att färga håret & exprimentera fram den hårfärgen som man nu vill ha.

Hur mycket sliter det på håret ?
Att göra en avfärgning & att färga om håret är någonting som verkligen sliter på håret & just därför är det JÄTTE viktigt att låta håret vila i flera dagar, kanske till & med en vecka under processen ifrån mörkt till ljust.

Kommer jag tappa mycket hår ?
Det bror helt på vilken hårtyp du har, men det skulle kunna hända ja. Men om inte annat så kommer ditt hår att vara så himla slitet efter att ha gått igenom allt ovan att du måste klippa av en del utav det. Men när ditt hår har växt ut igen så kommer du förmodligen inte att ångra dig, eftersom att du kommer ha ditt ljusa hår & om du klipper dig regelbundet kommer du dessutom ha oslitet hår, helt utan klyvna toppar.

Hoppas att det vart ett bra svar & "feedback" tas med glääääädje emot !






Fuck THAAAAT

   Allmänt |2012-02-21  | 23:16:24

Trevlig syn man får när man ska ladda ner film, YEEEEAH BUDDY ! I really hate this shit .. jag som hade förväntat mig Lejon Kungen ett, två & tre resten utav kvällen/natten. Får väl lägga den tiden på sömn istället !

'


Ny HEADER

   Allmänt |2012-02-21  | 22:38:41


Både något av det roligaste & löjligaste som jag någonsin har sett !

   Allmänt |2012-02-21  | 21:38:23

Om det nu är precis så här, varför inte komma fram till mig istället ? Jag tycker det är precis lika löjligt att jag lägger ut det här nu, som att du la ut det där. Men för att göra saker & ting lite lättare så lägger jag mig på din nivå nu. Men du får ju inte ut precis mycket utav att be mina vänner att säga till "den där fittan" att sluta prata med dina vänner, som också skriver till mig, även att du har tänkt åka hem till mig för att prata med mig. & när jag går fram till dig & ber dig att prata med mig så säger du att du absoult inte har någonting att säga till mig. Jag skrattar bara, finns inte speciellt mycket annat att göra. Det är bara så himla löjligt, hela situationen är bara för löjlig.

Good morning ♥

   Allmänt |2012-02-21  | 12:48:34
Vaken efter ännu en jobbig natt utan John .. än sålänge händer det nog ingenting idag, om det inte blir middag eller något liknande med tjejerna ikväll. Vilket jag hoppas på. Ska städa lite nu & äta efter det. Hörs senare ♥


Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

   Day 1 to 25 |2012-02-21  | 01:47:34
Alla har mål & drömmar i livet, men vissa saker kommer med tiden, men jag tänker skriva en liten lista på vissa saker som jag vill uppnå innan mitt liv tar slut.
  • Jag vill starta ett eget klädföretag eller en klädbutik
  • Åka på en surfresa till Hawaii
  • Köpa en vit H3 SUV åt mig själv, en Hummer om det säger er mer
  • Jag ska ha haft sex i en kundvagn innan jag dör, Haha
  • Besöka världens största glassfabrik
  • Ha ett enormt prinssesbröllop
  • Vara kung för en dag, få allt jag ber om, att folk respekterar & lyssnar på det jag säger
Några få saker som jag kom på nu klockan halv två på natten .. lägger väl till några om det skulle vara fler ♥

Another part of the PhotoShoot with Hanna

   Allmänt |2012-02-21  | 01:16:59


A part of the PhotoShoot with Hanna

   Allmänt |2012-02-21  | 00:25:44

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

   Day 1 to 25 |2012-02-20  | 15:33:55
Orkar inte skriva speciellt långt på den här, men sommaren är väl den bästa årstiden enligt mig. Man har sommarlov, vilket betyder ingen skola, inga läxor, ingen kunskap osv. Härligt är ordet ! Det är för det mesta varmt & bara tanken på att gå upp på morgonen, klä på sig badkläder, gå 300m & sen vara nere på stranden, är ju inte annat än underbar.
Även den sommaren som kommer, kommer att innehålla det här + en del andra saker, som jobb, resor & en hel del tid tillsammans med alla människor som jag tycker om.
Året efter det kommer förhoppningsvis innehålla samma sak, men även en hel del vindsurfing, eftersom att jag börjar med det när jag börjar på PederSkrivares efter denna sommaren & det ska bli hur roligt som helst !


This is how we do it

   Allmänt |2012-02-20  | 14:29:13
Johanna är vaaaaaken & mår faktiskt helt okej, efter igår. Det blev grogg i bastun i Bua igår, trots att det vart typ fem personer som bastade. Vilket vart väldigt onödigt .. men ändå, jag sov gott i natt iallafall. Idag händer absolut ingenting, bortsett ifrån innebandy trningen ikväll, men ändå. VARBERG ÄR DÖTT !
En bild på mig & Sofie, ifrån förra veckan eller något sånt


I can reach the sky as long that i have you by my side

   Allmänt |2012-02-19  | 20:10:38


A better picture of my new sweater

   Allmänt |2012-02-19  | 17:25:00


I'm stuck in this place

   Allmänt |2012-02-19  | 17:16:25
Hemma efter en underbar helg tillsammans med John. Det finns verkligen inte ord för hur lycklig jag är just nu, hoppas även på att jag åker på en "little trip" till Uddevalla om några veckor igen.
Tog tåget hem vid åtta i morse, va i Varberg runt halv elva & då blev dte hem till Cornelia en snabbis & match emot Warberg ic efter det. 6-1 till oss, enormt bra match även om jag är lite smått sjuk just nu .. TACKAR.
Måste skriva min engelska uppgift nu, eftersom att jag inte hann/orkade inna jag åkte, hihi. Sen får vi väl se om det blir grogg eller något liknande ikväll ♥

NEXT UP - Uddevalla

   Allmänt |2012-02-17  | 15:06:58
En glad Johanna bär sig av emot hennes framtida stad ! WEEEEEEEEEHOOO !

School - UPDATE

   Allmänt |2012-02-17  | 11:51:16

Sitter i skolan, kommer inte kunna skriva innan jag är uppe i Uddevalla. Eftersom att mitt tåg som sagt går halv fem, så hinner bara hem & vända, sen bär det av till bussen.
Matteprov nästa & sen idrottslektion med Varbergs basket tränare, sjukt nice grabb alltså !



Ny inköööööpt

   Allmänt |2012-02-16  | 21:12:12



Johanna is HAPPY !

   Allmänt |2012-02-16  | 20:38:27
Hemma efter att ha varit i stan hela eftermiddagen. Skulle som sagt träffa Daniel, men när jag väl vart hemma hos honom så vart han inte hemma & den ungen har ingen mobil så har inte fått tag på honom heller .. så jag gick till Sussie istället där jag träffade henne, Paulina, Ebba & Louise. Mys stund. Efter det blev med Macky Bracky med Fabian. Hämtade även ut mina biljetter, hihi.
Nu blir det att plugga, alltså skriva ett blogginlägg till engelska inlämingen & att packa för imorgon. Hinner kanppt komma hem efter skolan imorgon efter som att tåget går halv fem, så får ta & packa idag istället ♥
Bild ifrån idag


A day in Veddige - in picture

   Allmänt |2012-02-16  | 20:24:20



School - UPDATE

   Allmänt |2012-02-16  | 12:17:46

Sitter i skolan & ska gå emot bussen om några minuter. Slutar tidigare pga läkartid & att min lilla Daniel fyller 15år idag. Den stackaren är sjuk på sin födelsedag, så får väl åka dit & ta hand om honom antar jag .. hoppas bara på att det slutar snöa innan jag ska gå igenom halva Varberg för att komma hem till honom. Yeaaaah BUDDY !!!!
Skriver senare ♥


Good Night ♥

   Allmänt |2012-02-15  | 21:49:46
Hinner inte lägga upp bilderna idag eller så, för mycket plugg just nu, eftersom att jag måste göra klart allting innan jag åker till Uddevalla så blir det dubbelt liksom .. men skriver imorgon. Godnatt ♥

The ticket is booked

   Allmänt |2012-02-15  | 16:39:16

Hemma efter en ganska mysig dag med klassen i Veddige, faktiskt. Bilder & så kommer upp ikväll. Hade en liten "PhotoShoot" med Hanna i ishallen också, haha. Bilder ifrån den kommer upp i ännu ett inlägg efter det.
Bokade precis mina biljetter till UA också, överlycklig tjej !

Nu bär det av till Innebandy träningen ♥

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

   Day 1 to 25 |2012-02-14  | 20:31:47
Om man tänker för dagens skull så borde det ju vara en "kille" osv som jag skulle vilja träffa allra mest just nu & det är det väl till delvis också, men det dröjer ju bara 3 dagar tills jag ser hans vackra ansikte. Så det känns inte som en specillt Big deal jämför med det som jag kommer skriva om nu.

Jag miste min Pappa den 21 oktober förra året, alltså 2011. Han vart inte precis någon förebild för mig efter allting han har gjort & efter hur han har behandlat mig & människor i min omgivning. Även folk i allmänhet & att inte tala om hur han behandlade sig själv.
Men han vart min Pappa, en del av mig, den största delen av mig & han är fortfarande min Pappa. Bara att han inte finns kvar här på jorden längre, han finns i himlen, bland alla änglar & väntar på mig.
Att jag inte pratade med honom under hans sista år fanns det flera anledningar till, tex att han valde "föremål" som alkohol osv för mig, hans egna dotter. Men helt plötsligt en dag fick jag ett telefonsamtal & fick reda på att han hade fått en diagnos, cancer. Just då kändes det faktiskt inte specillt mycketutan det vart dagen då jag fick reda på att han hade gått bort & att jag aldrig någonsin skulle få se honom igen. Att jag & han aldrig någonsin skulle få chansen att ställa våra liv till rätta & få ordning på saker & ting som hänt igenom åren. Det vart just den dagen som jag ramlade ihop på golvet & bara låg där & grät i 3 timmar.
Folk som inte har varit med om någonting sånt här kan inte ens tänka sig känslan, att en del utav en själv bara försvinner sådär & man kan absolut inte göra någonting åt det.
Jag hatade att jag älskade min pappa, det gjorde jag, men jag älskade också att jag hatade honom & det är en del av mitt liv & min livshistoria.

Hey, I'm cute

   Allmänt |2012-02-14  | 19:27:39
Den sämsta dagen på länge .. allting har bara gått fel, precis hela dagen. Vi ska inte till skogen ikväll, kommer inte till solariet på något sätt innan det stänger & jag sitter hemma helt ensam på Alla hjärtansdag. Så skjuter upp denna häääärliga dagen tills på lördag & firar den med John i Uddevalla isatället. Vilket kommer bli 20 gånger bättre än vad den här dagen har varit.

Idag ska även biljetterna bokas & lite matte ska matas in i min hjärna senare ikväll. Sen blir det att sova om jag ska orka upp till skolan imorgon. Det blir ännu en friluftsdag med skolan. Skridskoåkning på förmiddagen & simning på eftermiddagen. ♥

Some call it Valentine's Day, I call it Tuesday.

   Allmänt |2012-02-13  | 20:51:26
Imorgon är det som alla vet, Alla hjärtansdag. En av de dagarna på året som jag inte tycker om.
Alltså det borde verkligen finnas något som heter Alla singlarsdag också. Man kan faktiskt se det som diskriminering. Varför tänker ingen på oss som sitter här helt ensamma & är oälskade osv, okej kanske inte oälskade men ändå ..
Morgondagen ska jag iallfall tillbringa i skolan, troligen träffa Johannes efteråt & på kvällen så blir det att träffa min "underbara" klass igen. Vi ska kolla på stjärnorna med våran NO-lärare vet ni. *Suck*. Så himla onödigt säger jag bara .. jaja, jag slipper vara ensam iallafall.

En bild på mig & fina Alina. Det är du & jag mot världen baby !


That's my name, Dude

   Allmänt |2012-02-13  | 19:54:55
Kom hem ifrån träningen för ett tag sedan, sitter just nu med färg i håret & väntar på att minuterna ska gå. Sen blir det att hoppa in i duschen & mys framför tv:n. Väntar även på att pojken ska svara så att jag kan boka mina efterlängtade biljetter också ♥

School - UPDATE

   Allmänt |2012-02-13  | 13:04:29

Jag bara älskar matte så himla mycket ! Svenska nationella om en stund, skriver när jag är hemma.


Right now

   Allmänt |2012-02-13  | 10:43:45

Strunta i slöjden alltså i att sova, sitter & tittar på Melodifestivalen på SVTplay istället. Ulrik Munther (Ulf Muther) är bara så fin, underbar osv. Han är precis som en lysande stjärna som bara har fallit ifrån himlen för att gör jorden underbarare än vad den redan är. 

För er som inte såg Melodifestivalen i lördags - Klicka HÄR & titta på våran underbara ängel som går ut som låt nummer 1, Ulrik Munther ♥


School - UPDATE osv

   Allmänt |2012-02-13  | 09:31:35

Sitter i skolan & har precis slutat första lektionen, syslöjden börjar om några minuter. Tagga sova i 80 minuter, YEEEEAH BUDDY !

Alltså jag stör mig så himla mycket på tjejer & killar som tror att dom är mycket bättre än alla andra. Dom ser ner på folk, pratar med en som att dom är irriterade för att man ska fatta att man ska hålla käften eller något sånt. Har en kaxig attityd osv. Klart att jag kan bete mig så också, det gör alla. Men varje dag & flickan ska föreställa min "vän" yes, go girl ! Fortsätt som du gör, nonchalera folk, människor, dina såkallade vänner eller rättare sagt folk som ser upp till dig för att du är så himla fin som du är.
Jag vet att det inte bara är jag som tycker att du beter dig så illa som du gör. Folk vågar ju fan inte säga emot dig. När du väl öppnar käften så håller alla med, spelar inen roll vad det handlar om. Jag stör mig på att du är perfekt. Topp betyg, duktig på sport, enormt fint utseende, men en sak har du inte. Du är svag.
Trött på alla jävla kommentarer & blickar som jag har fått igenom åren, so i really hope that you are reading this shit.

Have a nice day.


Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

   Day 1 to 25 |2012-02-13  | 08:09:00


Fakta

1. Mitt fullständiga namn är Johanna Marie Caroline Falk
2. Jag ska lägga till efternamnet Ritasola när jag fyller 18år
3. Fyller 16år den 25 april, om det skulle vara så att någon känner för att köpa en present till mig, hihi
4. Jag bor i en liten håla utanför Varberg som heter Väröbacka, om det skulle vara så att någon känner för att komma & hälsa på
5. Jag har enormt bra självförtroende även om jag är "nere" ganska ofta
6. Mitt humör är på topp just nu & kommer vara det tills på söndag (Ska boka mina biljetter till Uddevalla idag) 
7. Många frågar mig varför jag pratar mer med mina killkompisar än mina tjejkompisar. Men det gör jag inte, jag har bara fler killkompisar än tjejkompisar & det finna anledningar till det också
8. Kan knappt bärja mig till skolavslutningen pga att det är sista gången jag slutar skolan med min idiotiska klass
9. Jag har bara varit kär två gånger & det är en utav de bästa känslorna som finns
10. Jag har en stor & stark kärlek till glass ♥

Good Night ♥

   Allmänt |2012-02-12  | 20:37:19
Hoppar in i duschen, sen blir det väl en stund med tv eller film & efter det ska jag sova. Jag ska sova en hel natt, försöka iallafall. För natten till idag vart hemsk, verkligen hemsk .. aldrig att jag sover tillsammans med en Nobjörning igen, aldrig !
Godnatt

Svar på Tal

   Allmänt |2012-02-12  | 20:09:36

Som sagt så köpte jag den på Hotline på Kgallerian, som ligger i Kållered mellan Kungsbacka & Göteborg.


Day 1 to 25

   Day 1 to 25 |2012-02-12  | 19:25:00
Tänkte låta er lära känna mig lite bättre osv, så börjar väl med dag ETT imorgon eller någonting ♥

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

A small PhotoShoot

   Allmänt |2012-02-12  | 19:01:55


It's Sunday

   Allmänt |2012-02-12  | 17:59:53

Söndagsmys framför tv:n, bilder ifrån en liten photoshoot kommer upp senare ♥


Kille i string ?

   Allmänt |2012-02-12  | 14:57:00
Trevlig syn alltså .. förstår verkligen inte meningen med att folk håller på som dom gör på chatroulette, i själva verket är ju sidan till för att träffa nya människor, right ? Alla killar som sitter & runkar i camen osv, vad vinner dom på det liksom, absolut ingenting. Om det bara hade varit en person som hade gjort det, visst då hade uppmärksamheten funnits där.
Men är det meningen att man själv ska tända på att se sig själv på sin datorskärm eller är det bara "spänningen" för att andra ser en ? I vilket fall så tycker jag att det är hur idiotiskt som helst.

Yesterday, Today & Tomorrow

   Allmänt |2012-02-11  | 22:27:03
Blevinegnting idag heller,  börjar bli enormt trött på att allting har legat hemma i 3-4 veckor nu ..  så före & efter bilderna på mitt rum lägger jag upp nu istället, slänger även in bilder på kläderna som jag köpte idag & bilder på skorna som jag köpte i Jönköping när jag vart hos Michelle ♥
Mina älskade SHOOOOOES ifrån Jönköping

My day

   Allmänt |2012-02-11  | 19:38:12
Efter en dag med mammi på Ikea & Kgallerian är jag hur fattig som helst .. men jag har iallafall nya saker till mitt rum & allting är på plats också. Fick även köpt en tröja på Hotline & en tunika på Kapphal. Bilder & sånt kommer imorgon, nu måste jag fixa till mig lite om det ska bli någon "utgång" ikväll. Ha det bra sålänge ♥

Svar på Tal - Eyebrows

   Allmänt |2012-02-10  | 19:29:17

Självklart kan jag göra det Saga, vet inte riktigt hur jag ska förklara det bara.

Till en början, sedan jag färgade mitt hår brunt ifrån blont, så färgade jag mina ögonbryn regelbundet. Men efter ett tag så tröttnade jag på det, orkade inte noppa dom varje gång dom växte ut & så. Nu tror folk att jag har rakat bort dom, vilket jag inte har. Det bara ser ut så eftersom att dom är så himla ljusa & tunna.

Jag målar mina ögonbryn på frihand, utan mall & så, men det är ändå en bra sak att använta i början & det är inte alls svårt att få dom att se jämna ut eller så. Jag målar iallafall mina med en brun/mörkbrun ögonbrynspenna (man kan även använda brun ögonskugga) & då målar jag över ögonbrynen som jag redan har. Fast lite längre & så fixar man till formen lite som man vill ha den.

Vissa tycker att det är snyggt med långa, korta, tjocka eller smala ögonbryn. Det är precis det som är så himla skönt med att måla ögonbrynen, man kan få dom att se ut precis som man vill att dom ska se ut & man kan lätt ta reda på vilken form som man själv tycker att man passar bäst i.

Det handlar helt enkel om att prova sig fram, som med allting annat här i livet ;)

KLICKA HÄR för en beskrivning som kan vara en hjälp på traven eller se det bara som ett tips

 


Jesus Christ

   Allmänt |2012-02-10  | 18:13:37
Blev ingen utgång idag så jag får ta igen det imorgon. Det blir tacomys med a la familia, moster, morbror & kusin istället. Ska komma ihåg att prata med mammi om skidresan till Hundfjället tillsammans med Sussie, om det nu blir något. Vilket jag verkligen hoppas på.
Har inte åkt skidor sen jag vart 10 eller 11 år, på 5-6 år alltså. Så om vi nu åker så får vi väl se hur det går. Hoppas verkligen att jag kan stå på mina efterlängtade Twintips & min efterläntade Snowboard.
Nu ska jag äta iallafall, skriver väl något "Godnatt inlägg" senare eller så.


School - UPDATE

   Allmänt |2012-02-10  | 13:04:07

Sitter i skolan just nu, börjar idrotten så får sitta där & titta medans klassen spelar basket, eftersom att jag glömde mina kläder hemma .. Så himla typiskt, enda gången som jag verkligen vill vara med så lyckas jag glömma mina idrottskläder hemma & denna gången så vart det inte med flit.

Hoppas att kvällen bjuder på fest eller något liknande. Annars blir det mys med en film, eller med pojkarna i pulkabacken, haha.
Skriver senare ♥


Janna, in Black & White

   Allmänt |2012-02-09  | 21:17:19

Sing Halleluja

   Allmänt |2012-02-09  | 21:01:57
Eftermiddagen har i stortsätt tillbringats tillsammans med Isabelle i Bua. She goes chocolate when I'm still white lika a winter day. Fuck thaaaat.
Kom precis hem iallfall & har absolut ingenting att berätta eller så, kanske slänger upp en PhotoShoot senare.
Gammal bild på mig & Isabelle

School - UPDATE

   Allmänt |2012-02-09  | 12:16:23

Sitter just nu i skolan & har Svenska-Engelska. Ännu ett nationelltprov avklarat idag också, uppstas delen i 160 minuter. Vilket betyder 2 timmar & 40 minuter, haha. Jag har bara för tråkigt .. Myser framför datorn med Cola & Chips. Maaaaise !
Skriver senare, måste plugga nu.

Bild ifrån Nässkö, på mig & Kim ♥


My little trip - in pictures

   Allmänt |2012-02-08  | 21:39:23

Inte ens hälften utav bilderna, men de här får räcka sålänge


At home

   Allmänt |2012-02-08  | 20:01:00
Kom hem ifrån innebandy matchen för en stund sedan. Det blev 2-2 emot Vinberg, ingen toppen match precis. Har inte så mycket mer att säga än att jag ska gå & lägga mig snart & iallafall försöka sova, eftersom att vi har vårat andra nationellaprov imorgon. Jag bara längtar efter att sitta 3 timmar i en instängt klassrum & skriva tills man får kramp i fingrarna ..
YEEEEEAH BUDDY !

Ripassa'

   Allmänt |2012-02-08  | 16:41:56
Åker & spelar match, bilderna får jag slänga upp senare. Vi hörs !

Sing fooooor me

   Allmänt |2012-02-08  | 14:30:11

Har precis slutat, sitter & väntar på bussen i skolan. Skriver senare när jag har kommit hem & har fått slängt i mig lite mat. ♥


School - UPDATE

   Allmänt |2012-02-08  | 09:30:10

Varken orkade eller hann skriva igår.
Hade det första nationellaprovet i Svneska igår & det gick faktiskt jätte bra. Efter skolan åkte jag med mammi till Varberg för att träffa Cornelia, Kevin & Hannes.
Efter det hämtade Fabian mig & då blev det kyrkan all night looooooooooooong !

Sitter i skolan just nu som ni kanske förstår på rubriken. Ska ha Teknik nu vad jag vet, helt ointressant.
Ska försöka blogga lite när jag komme hem senare, så att bilderna ifrån Nässjö osv kommer upp här.
Måste bara se till att jag hinner plugga osv & senare ikväll blir det innebandy match i Bua.


School - UPDATE osv

   Allmänt |2012-02-06  | 14:02:28

Kom hem ifrån Nässjö vid elva tiden igår, så är rätt trött idag.
Sitter i skolan just nu, har precis varit på någon teater i Varberg & Johanna råkade somna .. men jag har verkligen inte tid att sitta vid datorn, så jag får berätta om hela min Nässjö resa när jag kommer hem & då kommer bilderna ut på bloggen också.

Två bilder ifrån när bitcharna vart påväg till Jönköping ♥




In my new plaaaaaaace

   Allmänt |2012-02-04  | 18:52:14

Sitter i Nässjö hemma hos Michelle just nu, ska snart gå till stan osv.
Gårdagen vart verkligen KAOS, det vart något fel på tågen i Göteborg så det åkte utan mig vilket betydde att jag vart tvungen att köpa en ny biljett & vänta på nästa tåg i 3 timmar, helt ENSAM ! Men kvart elva vart jag iallafall framme i Nässjö. Då blev det pizza med Michelle & Stina.

Andreas & Kim är här just nu, så himla negatiiiiiiivt !
Hejdå.


K-A-O-O-S

   Allmänt |2012-02-02  | 21:04:50
Nu är jag äntligen färdig, tog några timmar för mycket bara & jag kom precis på att jag måste packa till Nässjö också, kommer verkligen inte hinna med allting & speciellt inte om jag ska träffa Johannes ikväll .. mitt liv är KAAAAAOS right now !
Smygtitt på min senaste PhotoShoot

Hi, your little kid

   Allmänt |2012-02-02  | 17:08:06
Blir att hämta ut biljetterna imorgon, men det spelar ju ingen roll. Det skulle bara känts skönt att ha det gjort ifall att bussen är försenad imorgon, får bara hoppas på att den inte är det.
Borde både städa & plugga nu egentligen, speciellt om jag ska hinna hitta på någonting senare ikväll.
Skriver nog senare, nu lockar persikor & grädde en aning för mycket ♥

A day on Sjöaremossen - In picture FORTS.

   Allmänt |2012-02-02  | 17:00:19

 


School - UPDATE osv

   Allmänt |2012-02-02  | 12:28:51

Sitter just nu i skolan, borde nog plugga till ett SO prov som vi har senare, men det känns så mycket bättre att sitta här.
Ville bara säga att jag bokade biljetterna till Nässjö igår & är över lycklig för det. Får se om jag hämtar ut dom idag eller imorgon. Det ska verkligen bli jätte roligt att träffa Michelle igen, stör mig bara på att jag missar så himla mycket saker här hemma i helgen .. så som att det är Power Play Cup imorgon, en innebandy cup för frivillga ungefär, på lördag har vi innebandy match med laget emot Sandö, missar serie finalen där ja. & på söndag missar jag både konfaträffen med bebisarna & en inomhus fotbolls cup som jag har väntat på sen i Oktober .. men jaja det är helt klart värt det & sen bär det av till Uddevalla om två veckor också.
Mitt liv är i stortsätt rätt bra just nu ♥


A day on Sjöaremossen - In picture

   Allmänt |2012-02-01  | 21:42:04

Fler bilder kommer imorgon


At home

   Allmänt |2012-02-01  | 14:56:05
Hemma efter en dag på Sjöaremossen osv. Resten av dagen erbjuder väl plugg, träning & så hoppas jag väldigt väldigt mycket på att jag får träffa André idag också.
Fler bilder kommer senare